top of page

Lokomat

Lokomat.jpg

Terapija uz pomoć robota omogućava efikasnu i intezivnu obuku hoda i osigurava optimalnu eksploataciju neuroplastičnosti i potencijala za oporavak. Svaka sedma zavisnost u hodanju mogla bi se izbeći ako bi se koristili uređaji poput lokomata.
Lokomat pruža mogućnost za rehabilitaciju pacijenata sa teškim invaliditetom za koje se pokazalo da imaju najviše koristi od terapija lokomatom.


Fiziološki obrazac hoda obezbeđen je individualno podesivim egzoskeletom u kombinaciji sa patentiranim dinamičkim sistemom za podršku telesne težine. Lokomat obezbeđuje prirodnu raspodelu pristiska na stopala, senzorno povratnu informaciju i fiziološko vertikalno pomeranje tokom celog ciklusa hoda.Uglovi zgloba kuka i kolena, takođe se mogu individualno podešavati tokom treninga kako bi se prilagodili specifičnim potrebama pacijenta. 


Uglovi zgloba kuka i kolena, takođe se mogu individualno podešavati tokom treninga kako bi se prilagodili specifičnim potrebama pacijenta. Našim pacijentima pružamo najkvalitetniju rehabilitaciju. Individualni pristup, najinovativnija tehnologija, zajednicki rad i posvećenost stručnog tima najbolje opisuje način poslovanja u ordinaciji Drugi korak.
 

Lokomat wide angle_edited.jpg
Lokomat frontside.jpg
Lokomat backside.jpg
Lokomat.jpg
bottom of page